8. marts kl. 11.00: Sogneindsamling til Folkekirkens Nødhjælp

Du kan være med til at gøre en forskel for klimaet og verdens fattigste.

Her samler vi sammen med 15.000 danskere og Folkekirkens Nødhjælp ind til de mennesker, som lider allerhårdest under klimaforandringerne. Går du med, giver du livsnødvendig hjælp til dem, der står i første række, når oversvømmelser eller tørke rammer.

Fredens Sogn er klar til at gøre verden klimaklar ved sogneindsamlingen den 8. marts 2020. Vi håber at se så mange frivillige som muligt til den altid hyggelige indsamlingsdag.

Kl. 11.00 står vi klar til at modtage alle indsamlere i Fredens Kirkes Sognehus og få jer sendt godt afsted.

Når I returnerer, er der lidt at spise og drikke i form af boller, vand, kaffe, te, sodavand og øl.

I skal være tilbage senest kl. 14.30.

”Den årlige sogneindsamling er altid en hyggelig søndag. Det er en god og meningsfuld måde for familier at være sammen på, og det samler folk om en vigtig sag til gavn for verdens fattigste”.

Meld dig til!

Vil du have en hyggelig søndag og samtidig slå et slag for verdens vigtigste sag?

Så kontakt allerede nu Eik Skibdal Schwarz på tlf. 21 12 50 51 eller

kirkekulturmedarbejder@gmail.com for at melde dig som indsamler.

Du kan også melde dig som indsamlerpå blivindsamler.dk

Del dette: