6. oktober kl. 14.00: Tirsdagstræf v. Mai Bjerregaard Andersen

Folkekirkens tværkulturelle samarbejde i Svendborg / FTS

FTS er folkekirkens mødested for mennesker fra hele verden.

Vi mødes i sprogcafe, i den internationale mødregruppe ”Mamma Mia”, til familieaktiviteter, oplysningsarrangementer og gudstjenester.

Møder, som bliver til netværk og en vej ind i det danske samfund både for kristne og for mennesker med en anden tro.

For de kristne er FTS også et rum, hvor forskellige konfessioner kan holde fælles gudstjeneste og lære af hinandens trospraksis.

Grundet COVID-19 er vi desværre nødt til at indføre følgende restriktioner i efteråret 2020:

Der vil kun være plads til 30 personer i lokalet, og man sidder i behørig afstand af hinanden.

Pladserne fordeles efter først til mølle princippet og der kan ikke reserveres plads.

Det er gratis at deltage, men man kan købe kaffe og brød for 25,- kr. som går til Fredens Kirkes menighedspleje.

Mød ikke op, hvis du har symptomer på COVID-19 eller er forkølet.

Del dette: