Musikalsk legestue

Sang og rytmik for børn i alderen 1- 3 år.

Gennem sang og bevægelse skal vi sammen begive os ind i musikkens vidunderlige univers, hvor det både er gamle solide sanglege og salmer samt helt nye og skøre påfund, som sætter rammen.

Legestuen foregår i Fredens Kirke, hvor vi sammen skaber en tryg og hyggelig ramme.

Musik er et universelt sprog, som har den værdifulde evne at kunne bygge bro mellem mennesker på tværs af alder, kultur og religion. Alle kan være med. Eneste forudsætning er, at vi tør bruge vores stemme, krop og evne til at lytte.

Der er Musikalsk legestue hver tirsdag frem til jul.

Tirsdag d. 8/12 kl. 09.45 er der afsluttende gudstjeneste, hvor søskende og bedsteforældre også er velkomne.

Første gang efter jul er tirsdag d. 12/1.

Der er Musikalsk legestue til og med tirsdag d. 15/6.

I uge 7, d. 16/2, er der ikke legestue.

Tilmelding til kirkekulturmedarbejder Eik Skibdal Schwarz på mail: kirkekulturfredens@gmail.com