MUSIKALSK LEGESTUE

Sang og rytmik for børn i alderen 1 - 3 år.

Gennem sang og bevægelse skal vi sammen begive os ind i musikkens vidunderlige univers, hvor det både er gamle solide sanglege og salmer samt helt nye og skøre påfund, som sætter rammen.

Legestuen kommer til at foregå i Fredens kirke, hvor vi sammen skaber en tryg og hyggelig ramme.

Musik er et universelt sprog, som har den værdifulde evne at kunne bygge bro mellem mennesker på tværs af alder, kultur og religion. Alle kan være med. Eneste forudsætning er, at vi tør bruge vores stemme, vores krop og vores evne evne til at lytte.

Vi starter tirsdag d. 11. september. Derefter mødes vi følgende datoer: 25/9, 9/10, 23/10, 6/11, 20/11, 4/12. D. 11/12 kl. 9.45 er der afsluttende julegudstjeneste.

Alle gange er der Musikalsk legestue i tidsrummet 9.45 - 11.30.

Tilmelding på mail til kirke- og kulturmedarbejder Eik Skibdal Schwarz: kirkekulturmedarbejder@gmail.com