MINIKONFIRMAND

Vi vil gerne invitere alle jer, der går i 3. klasse på Ørkildskolen Øst til at komme og blive minikonfirmand ved Fredens Kirke.

Vi har alle, bevidst eller ubevidst, hovedet fuldt af spørgsmål og tanker, som vedrører livet og den verden, vi er en del af.

Nu har du, som minikonfirmand, mulighed for at blive en del af et fælleskab, hvor vi gennem musik, teater, hygge, tegning, snak og fortælling vil gå på opdagelse i den kristne tro og Bibelens fortællinger. Det bliver hyggeligt, oplysende, sjovt og særdeles spændende.

Forløbet, som er 10 gange halvanden time starter torsdag d. 20/9.
Sidste gang er torsdag d. 29/11. D. 2/12 er der afsluttende gudstjeneste og krybbespil.

Minikonfirmanderne vil blive hentet og fulgt tilbage til skolens fritidsordning og være ved Fredens Kirke ca. 1 ½ time, en gang om ugen fra kl. 14.30 - 16.00.

Tilmelding på mail til kirkekulturmedarbejder@gmail.com senest d. 17/9.

Nærmere oplysning hos kirke og kulturmedarbejder Eik Skibdal Schwarz, som kan kontaktes på ovenstående mail eller tf. 2112 5051 eller sognepræst Lars Peter Wandsøe Kristiansen, mail: lpwk@km.dk.

Vi glæder os til at se jer i kirke og sognehus!