BABYSALMESANG

For mødre i alle aldre og babyer op til 8 måneder.

Kære mødre og babyer  Det er mig en stor glæde at kunne indbyde jer til hyggeligt samvær og babysalmesang i Fredens kirke.
Musik har en magisk virkning på såvel unge som gamle. Musik er på ingen måder aldersbetinget. Selv et helt nyfødt spædbarn har alle sanser i brug.

Derfor glæder jeg mig også rigtig meget til at mødes med mødre og babyer i en fælles ramme, skabt af vores lyst til at synge sammen, med hinanden og for de små.
Alle kan være med. Så længe lysten til at synge og lytte er til stede.

Der vil i efteråret være babysalmesang hver onsdag i følgende periode : 22/8 til og med 12/12, som er afsluttende julegudstjeneste. Der er Babysalmesang kl. 10.00 - 10.45, efterfølgende er der kaffe, te og hygge.
Tilmelding til Kirke- og kulturmedarbejder Eik Skibdal Schwarz på mail : kirkekulturmedarbejder@gmail.com