Mellemrummet

Mellemrummet er et tilbud til børn i 0., 1. og 2. kl.

Det starter d. 16. januar kl. 14.00 - 15.30.

I lighed med minikonfirmandforløbet, som er tilegnet børn fra 3. kl., vil “Mellemrummet” i en hyggelig atmosfære af historiefortælling, kreative udfoldelser og musik skabe rammen for et par timer, hvor børnene i børnehøjde stifter bekendtskab med kirken.

Børnene bliver hentet og fulgt tilbage til skolen.

Tilmelding på mail til kirkekulturmedarbejder@gmail.com

Mellemrummet foregår kl. 14.00 - 15. 30 følgende torsdage: 16/1, 23/1, 30/1, 6/2, 20/2, 27/2, 5/3, 12/3, 19/3.

D. 26/3 slutter vi af med en børnegudstjeneste, hvor alle er inviterede.

Børnene fra Mellemrummet vil i løbet af gudstjenesten optræde med noget af det, der er blevet arbejdet med og øvet på gennem forløbet. Der vil også være en flot udstilling med de kreative ting, som børnene har lavet gennem forløbet.

Efter gudstjenesten er der pizza og hygge i sognehuset.

Det hele er gratis men vi beder om Tilmelding til spisning senest d. 23.3. til kirkekontoret på mail: jkri@km.dk

Eik Skibdal Schwarz, Kirke- og kulturmedarbejder ved Fredens Kirke