Koncerter

Der er jævnligt koncerter  i Fredens Kirke, de bliver annonceret her på siden, i kirkebladet og i Ugeavisen Svendborg.

19. april kl. 16.00: Forårskoncert med ”Tune – In” i Fredens Kirke

Grænseløs folkelig musik.

Nej, vi spiller ikke musik for stort orkester. Men vi leger med stor musik. Fire mand med forskellige instrumenter. En violin der stryges af Niels Bystrup, en bas der slås an af Jan Brun, en harmonika, der trækkes af Lars Svendsen (der også synger) og en klarinet, der blæses af Niels Otto Jessen.

Instrumenterne giver nogle spændende muligheder. Det samme gør musikerne. For vi kommer fra vidt forskellige verdener – alt fra korsang, klassisk, jazz, nordisk og slavisk folkemusik m.m.

Sammen har vi de sidste år arbejdet med folkemusik fra forskellige dele af verden, egne kompositioner, klassikere fra jazzens univers, Beatles m.m.

Vi glæder os til forårsstemningen søndag eftermiddag i Fredens Kirke, når lyset igen er rigtigt på vej.

Gratis entré.