Tirsdagstræf

Tirdagstræf er hyggeligt samvær i sognehuset.
Oftest den første tirsdag i måneden kl. 14.00 fra september til april.

Det kan være foredrag, sangeftermiddag, julefrokost m.m.

Det er gratis at deltage, men man kan købe kaffe og brød for 20,- kr. som går til Fredens Kirkes menighedspleje.

Kommende tirsdagstræf ses her på siden, når de er planlagt.

8. januar kl. 14.00: Tirsdagstræf med Else Møller

Else Møller er uddannet husholdningslærer, og ud over ansvar for en stor folkehusholdning, undervisning og 3 døtre fylder politisk arbejde meget.

Else Møller causerer over et udfordrende og fornøjeligt liv fyldt med rige minder.

Tiden som borgmester, sjove minder fra undervisning, udgivelse af Amandas kogebog og arbejdet i foreningen Turismens venner er eksempler på emner, som på en humoristisk måde sætter fokus på livets lyse sider.Livet er en gave!

Husk, hvert minut er værdifuldt og skal nydes med stor respekt og omsorg for alt, hvad vi har kært.

5. februar kl. 17.00: Tirsdagstræf med Kyndelmissegudstjeneste og suppe

Først i februar er det kyndelmisse og der holder vi Kyndelmissegudstjeneste

med tidens salmer og levende lys i vores hyggelige kirkerum.

Efter gudstjenesten byder Menighedsrådet på suppe i Sognehuset.

Tilmelding til spisning senest d. 29. januar til kirkekontoret.

5. marts kl. 14.00: Tirsdagstræf med Arne Ploug og Hans Rytter

"Frie fugle" er vores første musikalske foredrag. Det blev født for cirka 6 år siden, og vi har været ude at flyve med det mange gange, siger de to mænd, der denne tirsdag gæster Fredens Kirke. Vi skal gennem en humoristisk odyssé med udgangspunkt i fuglene omkring os. Vi ”fuglesange” krydret med billeder og fuglesnak. Fuglesnakken vil være tilpasset årstidens fugle.

Klaver & harmonika: Arne Ploug, Harmonika, billeder & fuglesnak: Hans Rytter