Tirsdagstræf

Tirdagstræf er hyggeligt samvær i sognehuset.
Oftest den første tirsdag i måneden kl. 14.00 fra september til april.

Det kan være foredrag, sangeftermiddag, julefrokost m.m.

Det er gratis at deltage, men man kan købe kaffe og brød for 25,- kr. som går til Fredens Kirkes menighedspleje.

Kommende tirsdagstræf ses her på siden, når de er planlagt.

8. september kl. 14.00: Lars Dreyer

”AGENT I SOVJETUNIONEN 1962 - 1964”

Lars Dreyer, tidligere handelsskoleinspektør i Svendborg og senere velkendt  ejendomsmægler, var under Den Kolde  Krig først i tresserne agent for en antisovjetisk  immigrant-organisation NTS  (Narodno Trudovoj Soyuz), og han opholdt  sig flere gange bag Jerntæppet.

Lars Dreyer skulle bringe meddelelser  til  folk i Sovjetunionen, skaffe nye kontakter  og hjælpe forfattere og videnskabsmænd  med at få deres dokumenter ud  af Sovjetunionen.

Alt det vil Lars Dreyer fortælle om.

6. oktober kl. 14.00: Mai Bjerregaard Andersen

FOLKEKIRKENS TVÆRKULTURELLE SAMARBEJDE I SVENBORG / FTS

FTS er folkekirkens mødested for mennesker fra hele verden.

Vi mødes i sprogcafe, i den internationale mødregruppe ”Mamma Mia”, til familieaktiviteter, oplysningsarrangementer og gudstjenester.

Møder, som bliver til netværk og en vej ind i det danske samfund både for kristne og for mennesker med en anden tro.

For de kristne er FTS også et rum, hvor forskellige konfessioner kan holde fælles gudstjeneste og lære af hinandens trospraksis.

3. november kl. 14.00: Vi synger sammen – sammen!

Denne eftermiddag vil vi synge – alt det vi kan.

Corona-krisen har lært os glæden ved at synge sammen, hver for sig, nu skal vi synge sammen – sammen.

Yndlingssange og -salmer, sjove og sørgelige, sange i dur og i mol, sange for bybo og bondeknold.

Der er lagt op til en hyggelig eftermiddag!