Tirsdagstræf

Tirdagstræf er hyggeligt samvær i sognehuset.
Oftest den første tirsdag i måneden kl. 14.00 fra september til april.

Det kan være foredrag, sangeftermiddag, julefrokost m.m.

Det er gratis at deltage, men man kan købe kaffe og brød for 20,- kr. som går til Fredens Kirkes menighedspleje.

Kommende tirsdagstræf ses her på siden, når de er planlagt.

4. september kl. 14.00 Tirsdagstræf med Sarah Smed

Efterårssæsonens tirsdagstræf begynder med et foredrag om dét at arbejde med børnehjemshistorie, generelt, både i Danmark og internationalt. Sarah Smed brænder for emnet og vi vil få indblik i viden om børnehjem, både herhjemme og andre steder, før og nu.

2. oktober kl. 14.00: Tirsdagstræf Vinyl, vinyl og atter vinyl

Sognehuset vil blive fyldt med god musik, personlige anekdoter og den liflige lyd fra pickuppen, som kører rundt i pladerillerne.
LP'en er kommet for at blive. Den var lige ved at blive udkonkurreret af CD'en, men efter et par år har den igen taget pladsen som det førende analoge medie i forhold til musikafspilning.
Kirke- og kulturmedarbejder Eik Skibdal Schwarz vil denne eftermiddag være vært for et par hyggelige timer i musikkens tegn.

6. november kl. 14.00: Tirsdagstræf med Mette Guul, Centerleder, Reden, Odense

Denne gang skal vi høre om et værested og fristed for udsatte kvinder beliggende centralt i Odense. Problemstillingerne kan være mange, og Redens formål er at forbedre kvindernes livssituation, få dem til at tro på egne ressourcer, blive bevidst om de positive kvaliteter og egenskaber, de hver især indeholder, og at sikre kvindernes ve og vel her og nu. Mette Guul er et dybt engageret menneske, som har meget på hjerte.