Tirsdagstræf

Tirdagstræf er hyggeligt samvær i sognehuset.
Oftest den første tirsdag i måneden kl. 14.00 fra september til april.

Det kan være foredrag, sangeftermiddag, julefrokost m.m.

Det er gratis at deltage, men man kan købe kaffe og brød for 20,- kr. som går til Fredens Kirkes menighedspleje.

Kommende tirsdagstræf ses her på siden, når de er planlagt.

10. september kl. 14.00: Jørgen Børglum Larsen

”Er det muligt at begynde forfra”.

Fortællinger om mennesker, der alligevel er en historie værd.

Forfatter og tidligere præst ved Fredens Kirke, Jørgen Børglum Larsen, fortæller om sine egne romaner, noveller og salmer.

8. oktober kl. 14.00: Marianne Kjær

”Ordet, saksen og scenen”.
Efter 45 år som journalist, især skrivende om kultur, gik jeg på ”passion” og blev, som man skrev, ”nisse på fuld tid”. I hvert fald gik jeg helt over på mit andet ben, der er teaterscener-og projekter.

Jeg skriver og instruerer teater, få gange med professionelle og meget med amatører i alle aldre.

Saksen er kunstner-delen. Siden jeg var ganske ung, har jeg sakset psaligrafi (papirklip) til udstillings- og ilustrationsbrug. Mit liv har været den største lykke og de største sorger. Da jeg som 5-årig i min aftenbøn, bad om at måtte lege seriøst hele livet og blive brugt dramatisk, blev jeg hørt.

12. november kl. 14.00: Visens Venner

”Syng dig glad”.

Vi får besøg af Visens Venner Svendborg – en forening som har eksisteret i snart 50 år. De vil synge sjove, glade, stemningsfulde viser og også nogle med plads til eftertanke, dygtigt akkompagneret af deres faste pianist, Svend Erik Jensen.

Kom og lyt - og bliv glad i låget!