Særlige gudstjenester

I løbet af kirkeåret afholdes særlige gudstjenester, som planlægges til netop at markere de forskellige højtider og andre begivenheder.

Kyndelmissegudstjeneste

4. februar kl. 17.00: Kyndelmisse og suppe

Når vinteren strenges og dagene længes kommer kyndelmisse. Det er den tid på året, hvor kulden stadig har tag i jorden, men hvor lyset er ved at vende tilbage, og vi kan mærke i krop og sjæl, at vi længes efter forår.

Først er der andagt i kirken, derefter går vi i Sognehuset og spiser en af vinterens varme supper – og måske synger vi en sang eller to fra højskolesangbogen om ”kjørmes Knud” og ”sneflokke, der kommer vrimlende” eller ”vinteren, der rinder i grøft og i grav” – afhængig af, hvordan vinteren arter sig i år.

Tilmelding til spisning til jkri@km.dk/ 6321 0326 senest tirsdag d. 28. januar.

Pris 25,- kr. som betales på dagen. Betalingen går til Fredens Kirkes menighedspleje.