Du er her: 

Foredrag

Foredragene arrangeres i samarbejde med AOF Center Fyn og afholdes i Fredens Sognehus/Kirke.

Grundet COVID-19 er vi desværre nødt til at indføre følgende restriktioner:

Der vil kun være plads til 30 personer i lokalet, og man sidder i behørig afstand af hinanden.

Der kan kun købes billetter hos AOF Center Fyn; tlf. 62 21 73 73, www.aofcenterfyn.dk eller e-mail: aftenskole@aofcenterfyn.dk

Det er ikke muligt at købe drikkevarer/kaffe i pausen.

Mød ikke op, hvis du har symptomer på COVID-19 eller er forkølet.

 

 

17. marts kl. 19.00: Mickey Gjerris

”KLIMAETISKE TANKER OM LYSEGRØNT HÅB”

Mickey er uddannet teolog (ph.d.) og arbejder som lektor i bioetik ved Det Naturvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet. Han har de sidste 20 år forsket i etiske spørgsmål vedrørende natur, teknologi og mennesker og udgivet en lang række artikler og bøger om disse emner - senest bogen ”Upraktisk håndbog i lysegrønt håb” fra 2019.

Med videnskab og teknologi har mennesket sikret sig en hidtil uset magt over naturen. Det har givet  mulighed for øget velfærd og velstand for milliarder af mennesker, men et sted på vejen glemte vi, at magt ikke kun er mulighed, men også ansvar. Og nu står vi i en situation, hvor naturen, vores livsgrundlag, er ved at bryde sammen: Forurening, klimaforandringer og masseuddøen af arter.

Spørgsmålet er, hvordan vi finder vilje og mod til at standse op og ændre vores brug af naturen, så både den og fremtidige generationer har en fremtid?