Rytmisk børnekor

For alle børn som går i 4. 5. og 6. kl.

Nu har du mulighed for at komme med i alle tiders seje børnekor ved Fredens Kirke.

Koret ledes og undervises af kirke- og kulturmedarbejder Eik Skibdal Schwarz, som i forvejen også står for Fredens Kirkes gospelkor. Derudover er Eik en særdeles aktiv musiker med hang til skønne harmonier og fede grooves.

Repertoiret vil komme til at bestå af nye og ældre rytmiske arrangementer, blandt andet fra Sigurd Barrets enorme sangkatalog samt salmer (både traditionelle danske og gospels).

Skal vi optræde for nogen? Ja!!!!

Meningen med koret er, at vi blandt andet kan være et sejt indslag til diverse børnegudstjenester og andre arrangementer i kirken.

Hvis vi kommer rigtig godt i gang, skal vi selvfølgelig også ud og optræde til andre arrangementer uden for kirken.

Til hver gang vil der være lidt at spise og drikke.

Første gang er onsdag d. 26/8 kl. 14.15 - 15.30.

Derefter hver onsdag på nær d. 14. oktober, hvor der er efterårsferie.

Sidste gang inden jul er onsdag d. 9. december.

Tilmelding til Eik Skibdal Schwarz på: kirkekulturmedarbejder@gmail.com

Kirkekulturmedarbejder Eik Skibdal Schwarz