Rytmisk børnekor

For alle børn som går i 4. 5. og 6. kl.

Koret ledes og undervises af kirke- og kulturmedarbejder Eik Skibdal Schwarz, som i forvejen også står for Fredens Kirkes gospelkor.

Repertoiret vil komme til at bestå af nye og ældre rytmiske arrangementer, blandt andet fra Sigurd Barrets enorme sangkatalog samt salmer (både traditionelle danske og gospels).

Til hver gang vil der være lidt at spise og drikke.

Skal vi optræde for nogen? Ja!!!!

Meningen med koret er, at vi blandt andet kan være et sejt indslag til diverse børnegudstjenester og andre arrangementer i kirken.

Hvis vi kommer rigtig godt igang, skal vi selvfølgelig også ud og optræde til andre arrangementer uden for kirken.

Fra og med d. 28/10. Derefter hver onsdag.

Sidste gang inden jul er onsdag d. 9. december, hvor der er afslutning for forældre, søskende og bedsteforældre.

Efter jul starter børnekoret op igen onsdag d. 13/1. Der er børnekor til og med onsdag d. 16/6.
I uge 7, d. 17/2, er der ikke børnekor.

Kirkekulturmedarbejder Eik Skibdal Schwarz

kirkekulturfredens@gmail.com