3. november kl. 14.00: En musikalsk verdensomsejling v. Eik Skibdal

Den dygtige violinist, Stine Jensen, vil denne eftermiddag sammen med Eik Skibdal, tage publikum med på en musikalsk verdensomsejling.Bevæbnet med deres instrumenter og en masse spilleglæde, vil de to spille folkemusik fra en...[mere]

11. november kl. 19.00: Foredrag v. Jette Seidenschnur

”Mit liv i frihed efter 33 år i Jehovas vidner” Jette var i 33 år en del af Jehovas Vidner og brugte megen tid og energi på at leve som et rettroende vidne. Hun fortæller om sit tidligere liv, hvor hun levede uden fejring af...[mere]

3. december kl. 17.00: Sognevandring

Som noget nyt har vi i år også planlagt en ”adventsvandring” i lokalområdet, nemlig torsdag d. 3. december. Vandringerne indledes med en kort andagt i Fredens Kirke kl. 17.00, og ca. 17.30 bevæger vi os afsted. Dagen...[mere]

Viser 7 til 9 af 9

Forrige

Side 1

Side 2

Side 3

Grundet COVID-19 er vi desværre nødt til at indføre følgende restriktioner i efteråret 2020:

Tirsdagstræf:

• Der vil kun være plads til 30 personer i lokalet, og man sidder i behørig afstand af hinanden.
  • Pladserne fordeles efter først til mølle princippet og der kan ikke reserveres plads.

Foredrag:

• Der kan kun købes billetter hos AOF Center Fyn; tlf. 62 21 73 73, www.aofcenterfyn.dk eller e-mail: aftenskole@aofcenterfyn.dk
  • Det er ikke muligt at købe drikkevarer/kaffe i pausen.

Mød ikke op, hvis du har symptomer på COVID-19 eller er forkølet.

Menighedsrådsvalg

Tirsdag d. 15 september 2020 blev der afholdt valgforsamling i Fredens Sogn.

Det kommende menighedsråd for funktionsperioden 2020-2024 er følgende:

Valgte medlemmer af menighedsrådet:

Karin Heidi Sørensen

Tina Devantier Christensen

Kristina Bøjen Petersen

Else-Marie Frederiksen

Jon Feliks Hornemann

Malou Kruse Trøjsgård

Poul Erik Larsen

Tove Arenfeldt Sander

Som stedfortrædere er valgt:

Verna Egelund

Ingrid Pedersen

Birthe Stjernegård

Jens Åge Svenstrup

Det er muligt at indlevere en alternativ kandidatliste senest 4 uger efter valgforsamlingen, dvs. senest tirsdag d. 13. oktober 2020. Det vil i så fald udløse et afstemningsvalg, som vil finde sted d. 17. november 2020.

Der skal vælges 8 medlemmer til Fredens Kirkes menighedsråd, listen skal udarbejdes på en af Kirkeministeriet godkendt blanket, som skal underskrives af 8 stillere. Jf. § 10 i cirkulære om valg til menighedsråd.

Indleveres der ikke en alternativ kandidatliste, vil de ovennævnte personer holde konstituerende møde inden første søndag i advent 2020 og påbegynde den nye funktionsperiode, ved indgangen til det nye kirkeår.